Brobyggerne

Analyse → Strategi → Kreativitet → Kommunikation & implementering

Handpicked er en dedikeret strategi- og kommunikations partner med omfattende indsigt inden for BTB og BTC. Vi samarbejder fortrinsvis med ledelser og bestyrelser i private og offentlige virksomheder samt medlems- og interesseorganisationer, hvor vi fokuserer på:

  • Kvalitative analyser, som lytter til relevante interessenter in- og eksternt
  • Identifikation og prioritering af de rette indsigter om muligheder, udfordringer og barrierer
  • Udvikling af en strategi som lever, ånder og sparker
  • Realisering af strategien gennem implementering, forandring og forankring
  • Kreativ kommunikation gennem alle relevante målrettede kanaler og medier​

​Vi samarbejder med et bagland af ihærdige specialister inden for bl.a. art direction, on- og offline grafisk design, sociale medier og viral marketing, film, lyd, foto, medierådgivning, DTP og tryksagsproduktion mv. Fælles for alle i vores netværk er: De deler vores værdier om at være dygtige, engagerede, nyskabende og hæderlige.

"Vi tror på langsigtede samarbejdsrelationer baseret på

åbenhed, ærlighed, tillid og respekt"

​Vores egne indsigter

Vores erfaring er baseret på 25 års betroet rådgivning og målbare resultater for bl.a. inden for den finansielle sektor, produktion, energi-, drikke-, og fødevarer, kultur & design, turisme, logistik & transport, health care & medico, forskning & innovation.

Desuden har vi en lang kreativ produktion bag os inden for in- og ekstern kommunikation, reklamefilm, webdesign, brochurer, annoncer og andre taktiske markedsføringstiltag.

Vi tror ikke på standardløsninger på samlebånd men på unikke løsninger i tæt samarbejde med jer, hvor vi tager højde for jeres særlige muligheder og udfordringer.

Akkrediteringer

Foto: Caroline Holm, Hans Ole Madsen, Rolf Flor, Steen Brogaard, Per Knudsen, Claus Holm 

Webdesign: Thomas Pærregaard
Fortællingen er indtalt af skuespiller Kristian Halken​

Kernekompetencer

​Vores tilgang til strategi- og kommunikationsløsninger er gennem kvalitativ analyse at identificere muligheder og eventuelle barrierer, som skal adresseres for at opnå de optimale resultater. Vi har særdeles gode erfaringer med at etablere de rette indsigter ved at gennemføre individuelle kvalitative interviews med ledelser, medarbejdere og eksterne interessenter mhp. hurtigt og effektivt at identificere og prioritere både eventuelle barrierer og de mest lukrative udviklingsområder. Samtidig kortlægger vi, hvordan fremtidige faktorer in- og eksternt kan resultere i en fundamental nytænkning af formål, strategier, nye forretningsmodeller, fælles værdier og nye strukturer i organisationen.​

Er din virksomhed klar til at blive lidt klogere?

Hvis du vil i dialog med Handpicked eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen, så svarer vi hurtigst muligt.

Virksomhed *
 
Navn *
 
Stilling *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt